„W niedzielę, 3 marca zapraszamy na najsmaczniejsze spotkanie w Krakowie. W Starej Zajezdni by DeSilva przy ul. Świętego Wawrzyńca odbędą się Krakowskie Zapusty. Na zainteresowanych czekają: pączki, chrusty, kawa i wiele innych pyszności, a także atrakcje kulinarne, pokazy, warsztaty oraz degustacje. Każdy znajdzie coś dla siebie.” – czytamy w informacji Urzędu Miasta Krakowa.
Reklama
Reklama
Harmonogram Krakowskich Zapustów:
- 11.00 – 11.15: otwarcie wydarzenia: Robert Makłowicz, Adam Chrząstowski, Sylwia Ładyga, Ania Wojtkowiak,
- 11.15 – 12.00: I pokaz gotowania: Adam Chrząstowski, Ania Wojtkowiak,
- 12.00 – 12.30: warsztaty gotowania dla dzieci: Sylwia Ładyga, Ania Wojtkowiak
- 12.30 – 12.40: warsztaty baristyczne dla publiczności: Barista, Ania Wojtkowiak
- 12.40 – 13.00: warsztaty gotowania dla dorosłych: Sylwia Ładyga, Ania Wojtkowiak
- 13.00 – 13.20: rozmowa z wystawcami: Ania Wojtkowiak, Adam Chrząstowski, Robert Makłowicz
- 13.20 – 14.00: rozmowa z Robertem Makłowiczem
- 14.00 – 15.00: II pokaz gotowania: Adam Chrząstowski, Ania Wojtkowiak
- 15.00 – 15.45: warsztaty kulinarne dla dzieci: Sylwia Ładyga, Ania Wojtkowiak
- 15.45 – 16.45: III pokaz gotowania: Adam Chrząstowski, Ania Wojtkowiak
- 16.45 – 17.00: rozmowa z wystawcami przy stanowiskach: Ania Wojtkowiak
- 17.00 – 17.30: warsztaty kulinarne dla dorosłych: Sylwia Ładyga