Nie wyobrażasz sobie życia bez słodyczy? Mieszkasz w Warszawie lub okolicach? Nie palisz papierosów? Możesz zdobyć pracę marzeń i zostać degustatorem wedlowskich słodyczy! – informuje Wedel.
Reklama
Reklama
Zadzwoniliśmy do Wedla z pytaniem czy za pracę przysługuje również wynagrodzenie i odpowiedź była twierdząca.
Sprawa jest prosta: trzy razy w tygodniu (od wtorku do czwartku) należy pojawiać się w siedzibie Wedla na warszawskiej Pradze i od 12:00 do 16:30 wykonywać żmudną pracę degustatora wedlowskich produktów, czyli… jeść słodycze i mówić co się o nich sądzi! Jeżeli ktoś nie czuje się wystarczająco zachęcony, przypominamy wybrane produkty z których słynie marka E. Wedel: kultowy Torcik Wedlowski, niebiańsko lekkie Ptasie Mleczko®, wyrazisty baton Pawełek czy legendarna wedlowska czekolada w tabliczkach (zarówno gorzka, jak i mleczna, z dodatkami lub bez). To jednak nie wszystko – oferta E. Wedel to także cukierki, żelki czy kremy do smarowania.
Zapraszamy do współpracy wszystkich, którzy chcą mieć udział w historii naszej firmy trwającej już od prawie 170 lat. Przy opracowywaniu receptur naszych produktów najważniejsze są dla nas dwie rzeczy: najwyższa jakość i satysfakcja konsumentów. Na barkach degustatorów spoczywa więc duża odpowiedzialność za uciechę podniebień wszystkich amatorów słodyczy w kraju – mówi Magdalena Kołodziejska, Kierownik Komunikacji Marketingowej LOTTE Wedel.
Aby wziąć udział w rekrutacji do panelu sensorycznego w E. Wedel, należy w dniach 22 – 24 października zadzwonić pod numer telefonu: 22 349 14 14 i uzasadnić swoją kandydaturę.